Una chica en mexico: Jaime Camil .
***** Visitanos http://unachicaenmexico.wix.com/inicio Recuerda escribir completa la página junto con inicio o no se abrira (errores de wix)***** ***** Visitanos http://unachicaenmexico.wix.com/inicio Recuerda escribir completa la página junto con inicio o no se abrira (errores de wix)***** ***** Visitanos http://unachicaenmexico.wix.com/inicio Recuerda escribir completa la página junto con inicio o no se abrira (errores de wix)***** ***** Visitanos http://unachicaenmexico.wix.com/inicio Recuerda escribir completa la página junto con inicio o no se abrira (errores de wix)***** ***** Visitanos http://unachicaenmexico.wix.com/inicio Recuerda escribir completa la página junto con inicio o no se abrira (errores de wix)*****

Jaime Camil .



















 


Full Name

Jaime Federico Said Camil Saldaña Da Gama


Date of birth

July 22, 1973

Natal Town and Country

Federal District Mexico




Just Married
Jaime is a young person born in a wealthy family, of divorced parents and the major one in the family.
 His father is a businessman Mexicano and Brazilian Mother.
 After finishing the university it began to be employed at the companies of his father but it wanted to initiate in the way of the spectacle.
Often it was said that Jaime Camil had bought with the money of his father the opportunities but always it demonstrated with his talent and love of the public who had earned to pulse.
 Being an actor is a singer though it has not had diffusion great.
 His cinematographic career began in 1997 though it might be said that really empeso in 2004 in the movie Shoe where it did the paper of the brother of Emiliano.
 Jaime Camil also in 2006 and in 2007 it was chosen as one of the American Latin people beautiful mas of the world
Jaime Camil is very versatile for what began to do dubbings in Bee Movie, Open Season, Agent 00-P2.
 In these moments in (2011) His familiar this situation very well since this one close to marry and with a son in way for what one sees it very happy and with a brilliant future ahead.
 List of Soap operas, Movies, Discography, Series, Theatre, Discography and conduction (in this order)
Soap operas
    Los exitosos Pérez (2009-2010) - Martín Pérez / Gonzalo González
    Las tontas no van al cielo (2008) - Santiago López Carmona
    La fea más bella (2006-2007) - Fernando Mendiola
    Mujer de madera (2004 - 2005) - César Linares
    Mi destino eres tú (2000) - Mauricio Rodríguez Calderón


Sexy Jaime Camil :P
Movies
    2011 Salvando al Soldado Pérez
    2010 Regresa- Ernesto del Valle
    2009 Recién Cazado- Sebastián
    2009 Agente 00-P2- Tambo
    2008 All Inclusive - Baldi
    2007 Bee Movie (doblaje al español) - La abeja Barry Benson
    2006 Open Season (doblaje al español) - Elliot el Ciervo
    2005 Dios o demonio (título inglés: I Love Miami) - Alberto
    2005 Volver, volver (Cortometraje) - Jorge
    2004 7 días - Tony Zamacona
    2004 Mariana Made in Tepito (Cortometraje) - Boni
    2004 Zapata: El sueño del héroe - Eufemio Zapata
    2003 Puños Rosas - Randy Garza
    1997 Delfines

Series
    2007 Una familia de diez
    2001 Diseñador ambos sexos
    2003 La familia P. Luche

Theatre
    2008 Aladino el musical de los 3 deseos - el genio
    2007 El diluvio que viene- Padre Silvestre
    2007 Peter Pan El Musical - Capitán Garfio
    2005 Latinologues-paquito
    2005 Standing Ovations IV
    2005 Mambo Kings
    2004 Amor sin Barreras

Discography
    2008 Aladino, un musical donde tres deseos es solo el comienzo soundtrack
Intelectual Men
    2008 Volumen 3 (Vol. 3)
    2006 Soundtrack de La fea más bella (Tu belleza es un misterio - Dúo con Angélica Vale)
    2004 Soundtrack Zapata: El Sueño del héroe
    2001 Tributo a las víctimas del 9/11
    2001 Una vez más (Solista)
    1999 Para estar contigo (Solista)

Conduction
    2011 Premios Lo Nuestro
    2010 'El Gran Show' en Univisión
    2010 'El Gran Mexicano
    2009 Aventura por México con Javier Poza
    2007 Premios Juventud con Angélica Vale y Belinda
    2006 Premios FOX Sports 2006
    2005 Premios Juventud
    2005 Miss Ecuador
    2005 Premios FOX Sports 2005
    2003 Maxim Magazine Night
    2002 Operación Triunfo México
    2000 Premios Heraldo
    2000 La Hora Pico
    2000 Nuestra Belleza México
    2000 Festival Acapulco
    1996 Que nochecita con Jaime Camil
    1995 El Show de Jaime Camil
    1993 Radioactivo 98.5 (Radio)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Si te gusta !Unete al blog¡ ;D